Publiczna Szkoła Podstawowa Nr 6 z Oddziałami Integracyjnymi im. Orła Białego w Radomiu
  • .
  • .
  • .

Menu

  • Start
  • Dla rodziców
  • Rekrutacja 2025
  • Kontakt
  • Covid-19Covid-19
  • Oferta dla uczniówOferta dla uczniów
  • O szkole
  • Pracownicy szkoły
  • Dokumenty szkoły
    • Procedury
    • Regulaminy
    • Wymagania edukacyjne
  • Standardy ochrony małoletnich
  • Wydarzenia szkolne
  • Praca szkoły
    • Pedagog/Psycholog
    • Logopeda
    • Samorząd Uczniowski
    • Doradztwo zawodowe
    • Edukacja dla bezpieczeństwa
    • Biblioteka
    • Wolontariat
    • Godziny dostępności
  • RODO
  • Gazetka szkolna
  • Świetlica on-line
  • Projekty edukacyjne
    • eTwinning
    • Aktywna Tablica
    • Zaczarowani kodowaniem z UDP
    • Bezpieczny Pieszy w Radomiu
  • Konkursy
    • Zaproszenie do udziału
    • Podsumowania
    • Osiągnięcia
  • Deklaracja dostępności
  • Kalendarz szkolny
  • Laboratoria Przyszłości

Zobacz nas na Facebooku

Szkolny kanał na YouTube

Jadłospis na okres 19.05. – 30.05.2025r.

Data

Dzień tygodnia

Jadłospis

19.05.25r.

poniedziałek

Zupa botwinkowa na biodrówce wp. i włoszczyźnie (seler) ze śmietaną (mleko) i jajkiem 300g, pieczywo pszenno-żytnie 35g, jogurt naturalny z owocami (mleko) 100g, jabłko

20.05.25r.

wtorek

Filet z kurczaka panierowany (pszenica, jaja) 100g, ziemniaki puree z koprem (mleko) 160g, sałatka z pomidorów i szczypiorku ze śmietaną (mleko) 90g, kompot owocowy 250ml, owoc

21.05.25r.

środa

Zupa z zielonym groszkiem na indyku i  wywarze warzywnym (seler) ze śmietaną (mleko) 300g, pieczywo pszenno-żytnie 35g, jogurt owocowy (mleko) 150g,  rzodkiewka do chrupania 20g

22.05.25r.

czwartek

Makaron spaghetti z mięsem wp., sosem pomidorowym i żółtym serem (pszenica, jaja, mleko) 260g, kompot z czarnej porzeczki 250ml, owoc

23.05.25r.

piątek

Kluski leniwe ze śmietaną i cynamonem (pszenica, jaja, mleko) 150g, woda z cytryną 250ml, jabłko

26.05.25r.

poniedziałek

Krupnik na kurczaku i włoszczyźnie (seler) z kaszą jaglaną 300g, pieczywo pszenno-żytnie 35g, jogurt naturalny z owocami (mleko), bułka słodka (pszenica, jaja) 55g, owoc

27.05.25r.

wtorek

 Kotlet schabowy panierowany (pszenica, jaja) 100g, ziemniaki puree z koprem (mleko) 160g, surówka  z ogórka zielonego, rzodkiewki i koperku 90g, kompot z rabarbaru 250ml, jabłko

28.05.25r.

środa

Kapuśniak z młodą kapustą na indyku i włoszczyźnie (seler) 300g, pieczywo pszenno-żytnie 35g, jogurt owocowy (mleko) 100g, batonik owsiany z miodem, owoc

29.05.25r.

czwartek

Potrawka z indyka z warzywami (seler, mleko) 150g, kasza pęczak 150g, kompot owocowy 250ml, jabłko

30.05.25r.

piątek

Paluszki rybne (ryba, pszenica, jaja), ziemniaki puree z koprem (mleko) 160g, ogórek kiszony 80g, woda z cytryną 250ml, jabłko

UWAGA! Alergeny występujące w gotowych potrawach zostały wyszczególnione pogrubioną czcionką

Copyright © 2025 My Joomla
Design and theme by JooThemes.net - Joomla Templates Free